Ostanimo u kontaktu

JOŠ JEDNA NESREĆA U LUCI PLOČE

Poginuo 58-godišnji mornar iz Estonije

Objavljeno prije

Luka PločeNeslužbeno doznajemo da se danas dogodila još jedna tragedija u luci Ploče u kojoj je poginuo pomorac N.K. iz Estonije.

Nesretni pomorac, rođen 1960., u jutarnjim je satima, oko 9 i 30, pao s visine više od četiri metra te je upao u štivu broda.  Brod je usidren u luci i i plovi pod zastavom Hong Konga.

Brod je bio prazan, a estonskog pomorca su izvlačili pomoću dizalice i korpe. Pri padu je zadobio teške ozljede lica, desne ruke, desne noge, desne strane prsa i trbuha. Djelatnici Hitne pomoći iz Ploča odmah su došli na brod i nesretnog čovjeka, koji je još bio pri svijesti, prevezli u Dom zdravlja. Na žalost, ozljede su bile preteške i pomorac je oko 10 i pol sati preminuo od iskrvarenja.

OPĆINA SLIVNO

U požaru u Blacama u potpunosti izgorjele dvije brodice

Objavljeno prije

Foto: JVP Metković

Danas oko 15 sati izbio je požar na dvije brodice u Blacama, u općini Slivno, koji je brzom reakcijom JVP Metković ugašen te se nije proširio dalje.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Metković i požar je ugašen. Sumnja se da je najvjerojatnije izbio na jednoj od brodici dok je drugu zahvatio zbog blizine veza.

Uzrok požara još uvijek nije poznat, u tijeku je očevid, više detalja donosimo po službenom izvješću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije