Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PROŠLOTJEDNA ZAPLJENA MARIHUANE

Optuženi za uzgoj 18 kg marihuane pušteni na slobodu

Objavljeno prije

Supružnici (28 i 23) koji su prošlog tjedna uhićeni radi uzgoja 18 kg marihuane, pušteni su da se brane sa slobode odlukom istražnog suca Županijskog suda u Dubrovniku, koji nije prihvatio prijedlog tužiteljstva da im se odredi istražni zatvor nego je prihvatio prijedlog obrane da se ova mjera zamjeni blažom mjerom zabrane napuštanja prebivališta i boravišta.

Kako nam je kazao jedan od branitelja odvjetnik Stipe Cvitanović, obrani nije preostalo ništa drugo nego apelirati na emocionalnu inteligenciju istražnog suca, a obzirom se radi o osobi koja boluje od teške maligne bolesti i takvoj osobi nije mjesto u zatvoru.

Upitan da li ga je takva odluka iznenadila s obzirom na količinu zaplijenjene marihuane, odvjetnik ističe kako niti može niti smije komentirati postupke koji su u tijeku, izuzev što se nada da će se u dogledno vrijeme stvoriti zakonski okviri koji će teško bolesnim osobama omogućavati liječenje onim metodama koje im pomažu a ne onima koje bi netko smatrao više ili manje moralnim, naglašava odvjetnik.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

GRANIČNE KONTROLE

Kod 40-godišnje hrvatske državljanke pronađeno preko 40 grama heroina

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston utvrđena je osnovana sumnja kako je 40-godišnja hrvatska državljanka s područja Splitsko-dalmatinske županije počinila kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Prilikom obavljanja granične kontrole na MCGP Zaton Doli, policijski službenici su kod spomenute ženske osobe pronašli preko 40 grama heroina, plastičnu žličicu, medicinsku iglu i nagorjelu metalnu žličicu. Sve navedeno je uz potvrdu oduzeto.

Osumnjičena je uhićena i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije