Ostanimo u kontaktu

TRAGIČAN EPILOG PROMETNE NESREĆE

Nakon zadobivenih ozljeda majka dvoje djece preminula u dubrovačkoj bolnici

Objavljeno prije

Veliki Žali - prometna nesreća - I.U.J.

Tragičan epilog prometne nesreće koja se danas dogodila kraj Velikih žala, u blizini Dubrovnika.

Naime, nešto iza 14:30 sati na državnoj cesti D8, kraj Velikih žala – prema Dubrovniku, dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. U nesreći su sudjelovali tri vozila, dva osobna automobila i jedan kombi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najteže su stradali sudionici prometne nesreće koji su bili u Škodi Octaviji, daruvarskih registarskih tablica koja pripada tvrtki Konzum. Kako smo već pisali, u automobilu se kao suvozačica nalazila I. J. (34) iz Krvavca II, koja je svakog dana zajedno s kolegama odlazila na posao u Dubrovnik i popodne se vraćala kući.

34-godišnja I. J. je iza sebe ostavila dvoje malodobne djece, a mještani Krvavca koju su doznali za tragičnu nesreću, a kasnije predvečer i za smrtni ishod su u šoku i ne vjeruju da se to dogodilo.

Obitelji preminule izražavamo iskrenu sućut!

LUKA PLOČE

Zapalio se brod koji plovi pod turskom zastavom

Objavljeno prije

U luci Ploče u srijedu navečer oko 21 sat izbio požar na MV MEHMET UNLU, brodu koji plovi pod turskom zastavom i prevozi otpadno željezo iz Bosne i Hercegovine.

Brod je privezan na Obali 3, a kako saznaje Ploče Online, zapalilo se željezo utovareno u štivi broj 2. Šta je uzrokovalo zapaljenje još uvijek je nepoznato.

U akciji gašenja sudjelovali su vatrogasci i remorkeri, a na lice mjesta izašli su pripadnici policije i lučke kapetanije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Foto: Martin Burić / Ploče Online

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije