Ostanimo u kontaktu

'SNAŠAO SE'

Nakon smrti supruge daljnjeg rođaka sebe lažno prikazao kao jedinog nasljednika da bi došao do stana

Objavljeno prije

Služba kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dovršila je  kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom osumnjičenim za kaznena djela  krivotvorenja isprave i prijevaru kojima je sebi pribavio znatnu protupravnu imovinsku korist. 

Naime, utvrđena je sumnja da je tijekom prošle godine, u ostavinskom postupku nakon smrti supruge svog daljnjeg rođaka sebe prikazivao jedinim nasljednikom preminule, na način da je obmanuo državne službenike kojima je predočio krivotvorenu pisanu oporuku, kako bi za sebe ostvario vlasništvo nad stanom i pripadajućim nekretninama u Dubrovniku te novčana sredstva pokojnice, a sve na štetu njene zakonite nasljednice.

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da su mu u navedenom pomogli 37-godišnjak i 39-godišnjakinja, na način da su sačinili i potpisali izjave s neistinitim podacima koje su se koristile u ostavinskom postupku. Protiv istih je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja isprave i pomaganje u prijevari.  

Protiv svih osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu  u redovnoj proceduri.

 

                                                                       Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

U PREKIDU PROMET JADRANSKOM MAGISTRALOM

Sudarila se tri automobila kod Slanog, ima ozlijeđenih

Objavljeno prije

Prema informacijama HAK-a, u prekidu je promet na Jadranskoj magistrali kod Slanog zbog prometne nesreće. Policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Slanome u 15 sati i 40 minuta.

Prema neslužbenim informacijama čitatelja portala Dalmacija Danas, sudarila su se tri automobila, a nekoliko je osoba zatražilo liječničku pomoć.

Na teren su upućeni Hitna pomoć i policija koja će obaviti očevid.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije