Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA

Na autocesti A1 između čvorova Otočac i Perušić smrtno stradao Metkovac

Objavljeno prije

Prometna nesreća

Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Dubrovnika, zbog prometne nesreće na 153. km. Obilazak je državnom cestom DC50. Kako neslužbeno doznajemo oko 10,00 sati na izlasku iz tunela Plasine, u pravcu Splita, još uvijek iz nepoznatih razloga došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o našem sugrađaninu, M.M. (37).

Promet tom dionicom autoceste je zatvoren za sav promet i u tijeku je policijski očevid, javio je portal Lika online.

Prometna nesreća

DUBROVNIK

Poznati detalji pokušaja nasilja nad maloljetnicom, bio je pod utjecajem alkohola 2,83 promila

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 45-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju.

Sumnjiči se da je u večernjim satima u srijedu, 16. rujna, prvo verbalno, a potom i silom pokušao odvesti djevojčicu, koja se u tom trenutku nalazila u parku na Batali u Dubrovniku, do svog stana koji se nalazi u blizini, a od čega je odustao dolaskom njenih prijatelja koji su pozvali policiju. Muškarac je vrlo brzo uhićen, već u 22,45 sati, kada je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, kasno sinoć, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije