Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UGINUO DUPIN

Iz tunela Soline širi se nesnosan smrad

Objavljeno prije

uginuli dupin, tunel Soline

Već deseti dan iz bivšeg vojnog tunela Soline (Raba – općina Slivno) širi se nesnosan smrad. Razloge neugodnog mirisa, koji se širi i smeta lokalnim mještanima i kupačima pokušali smo istražiti i u tome smo uspjeli.

Po neslužbenim informacijama očevidaca i mještana, prije deset dana, sa sredine pelješkog kanala Pomorska policija RH dovukla je u tunel uginulog dupina. Dupina su ostavili u tunelu, a priroda je uradila svoje. Uginula životinja počela se raspadati.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Mještani su pokušali zvati ponovo Pomorsku policiju, Lučku kapetaniju, Pomorski institut, Općinu Slivno-Ravno, nadležno komunalno poduzeće, ali svi su po dobroj staroj hrvatskoj navadi prebacivali nadležnost sa jednih na druge. Do danas nije bilo primjerene reakcije. Iz Općine Slivno navodno su rekli, da se svakako u tunelu Soline ne smije kupati…

Kako danas doznajemo prometna policija je poslikala dupina, jedno vrijeme čuvala pristup tunelu te otišla.

Sveznalica 7400xXpx

Za čudo je kako nadležne institucije nisu odmah, po dojavi reagirale i uklonile uginulog dupina, te izvršile obdukciju kako bi se utvrdio razlog uginuća. Na kraju će se vjerojatno komunalno poduzeće pobrinuti za lešinu i sanitarna služba sanirati mjesto na kojem je dupin bio odložen, kako ne bi došlo do neželjenog ekološkog incidenta.

Zahvaljujemo čitateljima na informacijama, koji su se trudili ukazati na ovaj nesvakidašnji problem, te se nadamo da će se isti ubrzo riješiti.

Nastavi čitati

PP METKOVIĆ

Pretragom kuće pronađeno pet vrećica marihuane

Droga je pronađena u obiteljskoj kući 39-godišnjaka, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je bila namijenjena daljoj preprodaji, javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 26. ožujka, pretražena je obiteljska kuća na području općine Slivno, koju koristi 39-godišnjak.

Pretragom je pronađeno, i uz potvrdu oduzeto, 5 vrećica s ukupno 235,54 grama marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je droga bila namijenjena daljoj preprodaji konzumentima s područja Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija je protiv osumnjičenog 39-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću, javili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

 

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije