Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

TRAGEDIJA KOD MOSTARA

Iz Neretve spasioci izvukli tijelo muškarca, tragaju i za djetetom

Nestanak oca i sina službeno je policiji prijavljen u subotu. Očevici potvrdili istražiteljima koji rade na prijavi o nestalima da su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi nasuprot naselja Kolonija

Objavljeno prije

Foto: Bljesak.info

Tijelo muškarca pronađeno je jutros u automobilu u Neretvi u blizini naselja Rodoč kraj Mostara, prenosi portal Bljesak.info. Rijeku pretražuju ronioci Interventne spasilačke službe i pripadnici HGSS-a.

Kako se doznaje iz policije, nestanak osobe A.K. (1989.) i četverogodišnjeg djeteta prijavljen je u subotu te je potvrđeno da je ovaj slučaj povezan s tim nestankom.

Nestanak oca i sina službeno je policiji prijavljen u subotu. Očevici potvrdili istražiteljima koji rade na prijavi o nestalima da su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi nasuprot naselja Kolonija u Rodoču kraj Mostara.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Supruga nestale osobe A.K. identificirala je tijelo nestalog muškarca i nastavlja se potraga za dječakom koji je se nalazio u automobilu – potvrđeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a upravo ona je prijavila i njihov nestanak u subotu.

Kako je potvrđeno Dnevnom avazu, radi se o muškarcu koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta „Roki“ iz naselja Kolonija-Rodoč. Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

Ronioci su pronašli automobil s muškarčevim tijelom nekoliko metara od obale, a potragu za dječakom nastavljaju sutra. Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji.

Zoran Vlaho iz Interventne spasilačkae službe Mostar (ISS) rekao nam je da su dobili poziv od policije da je locirano vozilo u Neretvi između avijatičarskog mosta i mosta Hasana Brkića u predgrađu Mostara. Auto su našli dronom. U rijeku je zaronilo pet članova ISS Mostar i dva ronioca i izvukli tijelo muškarca, no djeteta nije bilo.

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije