Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

BUKNUO NOVI VELIKI POŽAR

Gori u Hercegovini, uz samu granicu RH, kod mjesta Sankovići

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima rasplamsao se novi veliki požar, u Hrecegovini, ali uz samu granicu RH u blizini Sankovića (RH).

Riječ je o vrlo nepristupačnome području, a kako doznajemo od zapovjednika JVP Metković Jure Pilja, u jednom dijelu požar se širi prema mjestu Sankovići i Dobranjama, ali naša postrojba je u pripravnosti i prati situaciju na terenu.

O opožarenom području najbolje govore fotografije koje smo upravo snimili.

GRANIČNE KONTROLE

Kod 40-godišnje hrvatske državljanke pronađeno preko 40 grama heroina

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston utvrđena je osnovana sumnja kako je 40-godišnja hrvatska državljanka s područja Splitsko-dalmatinske županije počinila kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Prilikom obavljanja granične kontrole na MCGP Zaton Doli, policijski službenici su kod spomenute ženske osobe pronašli preko 40 grama heroina, plastičnu žličicu, medicinsku iglu i nagorjelu metalnu žličicu. Sve navedeno je uz potvrdu oduzeto.

Osumnjičena je uhićena i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije