Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA KOD LUČKOG MOSTA

Automobil zakačio el. moped, na svu sreću bez teže ozljeđenih

Objavljeno prije

Večeras oko 22:30 sati na izlazu s Lučkog mosta prema Hebrangovoj ulici u Metkoviću dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Audi i el. moped.

Kako neslužbeno doznajemo, oba sudionika su izlazila s mosta i skretala prema tzv. ‘kockicama’, ali kako moped nema signalizaciju, a išao je ispred automobila te nenadano naglo skrenuo, što je navodno iznenadilo vozača automobila koji je reagirao ali u tom manevru ga je zakačio retrovizorom te je uslijed kontakta vozač mopeda pao.

Po riječima očevidaca, vozač mopeda je ostao nepomično ležat te je pozvana Hitna medicinska pomoć, koja je brzom reakcijom unesrećenog zbrinula u Hitnu pomoć pri Domu zdravlja Metković. Naknadno smo doznali, da je mladić ipak dobro i na svu sreću nema težih ozljeda.

Više detalja donosimo po službenom izvješću.

Također, ovom prilikom prenosimo apel djelatnika Hitne medicinske pomoći, koji su, kako tvrde, večeras bili izvrgnuti vebalnom vrijeđanju i napadima, te mole sugrađane za jednu dozu kulture i razumijevanja, jer oni ipak samo rade svoj posao i mole da ih se u tome ne ometa. Nekad i sekunda znači puno, pogotovo kada je na neciviliziran način potrošena.

PP METKOVIĆ

54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Protupravna eksploatacija rudnog blaga’

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković i Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Protupravna eksploatacija rudnog blaga“ .

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je od kraja 2015. g. do sredine veljače ove godine, kao odgovorna osoba trgovačkog društva sa sjedištem u Metkoviću, suprotno odredbama Zakona o rudarstvu, na dijelu eksploatacijskog polja Bijeli Vir, dopustio obavljanje rudarskih radova na eksploataciji mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena izvan granica dodijeljene koncesije i time omogućio protupravnu eksploataciju preko 43 tisuće kubika tehničko-građevinskog kamena u rastresitom stanju, vrijednosti preko 800 tisuća kuna.

Policija protiv osumnjičenog 54-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije