Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

ZLOUPORABA POVJERENJA U GOSPODARSKOM POSLOVANJU

50-godišnjak oštetio trgovačko društvo za 267 tisuća kuna

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave nad 50-godišnjakom, bivšom odgovornom osobom trgovačkog društva čije je sjedište u Dubrovniku, utvrđena je osnovana sumnja da je  počinio kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanja na štetu spomenutog trgovačkog društva.

Naime, sumnjiči se da u postupku prisilne naplate dugovanja jednog vjerovnika nije podnio prigovor kojim bi osporio dugovanje  nastalo prije pokretanja  predstečajne nagodbe iako mu je bilo poznato da je to bio dužan učiniti kroz obvezu brige o  imovinskim interesima trgovačkog društva kojega je zastupao.

U postupku prisilne naplate vjerovnik je naplatio svoje potraživanje u iznosu od 267 tisuća kuna čime je trgovačkom društvu pričinjena šteta u istome iznosu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije