Ostanimo u kontaktu

DUBROVNIK

45-godišnjak iz Metkovića priveden zbog pokušaja nasilja nad maloljetnom osobom

Objavljeno prije

Sinoć je uhićen muškarac koji je u Dubrovniku, u parku na Batali, želio silom odvući 14-godišnju djevojčicu koja se nakratko odmakla iz svoga društva. Brzo su reagirali su njezini prijatelji koji su joj priskočili u pomoć i nazvali policiju.

– Zaprimili smo dojavu u 22.10 da na području parka na Batali jedan muškarac želi verbalno i silom odvući djevojčicu od 14 godina. Izašli smo na mjesto događaja i muškarac je već u 22.45 uhićen. Još uvijek se nalazi na kriminalističkom istraživanju. – rekli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U policiji su nam potvrdili da je osumnjičeni za ovo djelo 45-godišnji muškarac sa stalnim prebivalištem u Metkoviću, javlja Dubrovački dnevnik.

RADIO UNATOČ ZABRANI

Vlasnik ugostiteljskog objekta osumnjičen za širenje i prenošenje zarazne bolesti

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika 41-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta osumnjičen je za kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ iz čl. 180. st.1. Kaznenog zakona RH.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Ston su u poslijepodnevnim satima jučer, 4. prosinca, na području Pelješca zatekli rad ugostiteljskog objekta koji je vlasništvu spomenutog 41-godišnjaka. Osim vlasnika, unutar  objekta veličine 28 kvadratnih metara, zatečena je i djelatnica objekta te devetero gostiju koji su konzumirali pića, iako je Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, donesenom od strane Stožera civilne zaštite RH 27. studenog 2020. godine, naložena obustava rada ugostiteljskih objekata.

Obzirom da je na opisani način grubo prekršio mjere naložene navedenom Odlukom te time doveo u opasnost da se zarazna bolest proširi među ljudima, 41-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije