Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PP METKOVIĆ

25-godišnjakinja se sumnjiči za iznudu te ‘kaos’ u životu tri osobe

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 25-godišnjakinja se sumnjiči za kazneno djelo pokušaja iznude na štetu 54-godišnjaka, za kazneno djelo nametljivog ponašanja na štetu 30-godišnjakinje i kaznena djela lažnog prijavljivanja na štetu tri osobe od kojih je jedna i spomenuta 30-godišnjakinja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena od početka do sredine svibnja ove godine s oštećenim 54-godišnjakom uspostavila komunikaciju kojom su međusobno razmjenjivali više poruka i fotografija eksplicitnog sadržaja, nakon čega je zatražila veći novčani iznos kako ne bi objavila međusobnu komunikaciju. Budući oštećeni nije pristao na iznudu, osumnjičena je sadržaj komunikacije uputila medijima, među ostalima i poslodavcu 54-godišnjaka što je za posljedicu imalo njegov prestanak radnog odnosa.

Nadalje je utvrđeno kako je od lipnja do kolovoza ove godine putem lažnih profila društvenih mreža i lažnih adresa elektronske pošte ustrajno uspostavljala neželjene kontakte s 30-godišnjakinjom protiv koje je iznosila neistine. Također je utvrđeno da je  putem osobnih i lažnih e-mail adresa oštećenu lažno prijavljivala poslodavcu za ucjene, mobing i zlostavljanje drugih zaposlenika.

Osim toga, 30-godišnjakinju i njenog supruga lažno je prijavila nadležnoj službi navodeći kako zapuštaju, zlostavljaju i iskazuju nasilje prema svojoj djeci što je rezultiralo hitnim postupanjem nadležnih institucija u toj obitelji.

Naposljetku, 25-godišnjakinja se sumnjiči i za kazneno djelo lažnog prijavljivanja na štetu 35-godišnjaka kojeg je policiji lažno prijavila za ne postupanje po njenoj navodnoj službenoj prijavi kaznenog djela za kojeg je saznala iz medijskih objava.

Osumnjičena 25-godišnjakinja je rano jutros uza kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GRANIČNE KONTROLE

Kod 40-godišnje hrvatske državljanke pronađeno preko 40 grama heroina

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston utvrđena je osnovana sumnja kako je 40-godišnja hrvatska državljanka s područja Splitsko-dalmatinske županije počinila kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Prilikom obavljanja granične kontrole na MCGP Zaton Doli, policijski službenici su kod spomenute ženske osobe pronašli preko 40 grama heroina, plastičnu žličicu, medicinsku iglu i nagorjelu metalnu žličicu. Sve navedeno je uz potvrdu oduzeto.

Osumnjičena je uhićena i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije