Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

AKCIJA 'KUKOLJ'

19 policajaca i 2 civila terete se za ukupno 40 kaznenih djela

Objavljeno prije

Policijska akcija 'Kukolj'

Foto: portaloko.hr

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u koordinaciji sa Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad ukupno 21-om osobom, od koji su njih 19 policijski službenici ove Policijske uprave.

Ovo kriminalističko istraživanje započelo je u kolovozu 2014. godine temeljem prikupljenih obavijesti  Policijske uprave dubrovačko-neretvanske da pojedini policijski službenici na području Metkovića prilikom nadzora prometa zloupotrebljavaju svoj položaj i ovlasti te su zatražene i provedene posebne dokazne radnje kojima su potvrđene osnove sumnje u počinjenje kaznenih djela nakon čega su osumnjičeni uhićeni, jučer, 11. ožujka, na području Metkovića.

Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv svih osumnjičenih podnesena je kaznena prijava za ukupno 40 kaznenih djela od kojih 26 kaznenih djela zlouporabe položaje i ovlasti, 10 kaznenih djela poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, po jedno kazneno djelo za primanje mita i pomaganje u primanju mita te 2 kaznena djela davanja mita.

Osumnjičeni policijski službenici su zbog teže povrede službene dužnosti udaljeni iz službe.

LANČANI SUDAR

Prometna na Lučkom mostu, promet teče otežano

Objavljeno prije

Jutros iza 9,30 sati na Lučkom mostu u Metkoviću dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila.

Lančano su se sudarili Golf IV i Renaul Twingo. Kako neslužbeno doznajemo nema ozlijeđenih, prometuje se otežano.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije